Новини

Есенна ваканция

Есенната ваканция на учениците е от 29.10.2022 г. до 01.11.2022 г. включително.

Научи повече

Обръщение към родителите на учениците от 60 ОУ

Уважаеми родители и ученици, Уведомявам ви, че по случая възникнал на 07.10.2022 г. в 7 А клас са предприети всички законови мерки.

Научи повече

Покана за свикване на заседание на Обществения съвет към 60 ОУ

Уважаеми членове на ОС към 60 ОУ, уведомяваме Ви, че на 20.10.2022 г. от 18:00 ч. ще се проведе събрание при следния дневен ред: 1. Отчет за изпълнението на бюджета за 9-месечието - директор 2. Отчет за дейността на ОС за изтеклия 3-годишен период – председател на ОС Капка Христова. 3. Избор на нов ОС с 3-годишен мандат.

Научи повече

Купони-столово хранене 2022-2023г.

Д З З Д “С В Е Н А-В Е Н И Н А“ РЕГЛАМЕНТ ЗА ПРОДАЖБА НА КУПОНИ ЗА ОБЯД Системата за електронни купони вече работи. Желаещите да я ползват могат да закупят електронни карти от училищния бюфет срещу 2.00 лева. Регистрацията се извършва на https//smartercard.bg следвайки инструкцията. Моля при регистрацията внимателно да се нанесе номера изписан в долния десен ъгъл на картата.Моля, родителите да надпишат гърба на картата с името на ученика и от кой клас е с флумастер или по друг начин. Платформата Ви дава възможност да закупувате купони по всяко време на денонощието, както и да ги анулирате. В деня за хранене, може да закупите купон до 8.00, както и да анулирате закупен от предните дни купон също до 8.00, ако ученика няма да отиде на училище по някаква причина. Разходите Ви по използване на платформата са 4.50 лв. на месец, за извършените транзакции не се начисляват такси. Фирмата също заплаща такса за ползването на платформата. В повечето от училищата в София, платформата се ползва вече от три години. Успоредно с електронната система, могат да се ползват и хартиени купони. 1. Продажбата на хартиени купони се осъществява в училищния бюфет. 2. В бюфета на училището купони се продават по всяко време, за текущия ден до 8.20 часа. В бюфета купони могат да се закупят само от ученици. 3. При закупени купони и внезапно отсъствие на ученик, може да съобщите на телефон: 0889686969 името на ученика, от кой клас е и за кои дни ще отсъства. При завръщане в училище купоните ще бъдат презаверени или възстановена сумата. Ако съобщението е направено до 8.20 часа сутрин, горното се отнася и за текущия ден. Ако не се възползвате от правата си по т.3, няма да можем да заменим купоните или възтановим сумата. 4. Цена на един купон – 4.50 лева. По въпроси свързани с електронните купони може да звъните и на управителя Д. Атанасов на тел. 0888660588. 16.09.2022 година УПРАВИТЕЛ: /Д. Атанасов/

Научи повече

Откриване на учебната 2022-2023 година

60. ОУ отново тържествено посрещна своите ученици за учебната 2022-2023 година. Гости на тържеството бяха: г-н Гълъб Донев - министър-председател на Р. България, инж. Тодор Кръстев - кмет на район Сердика, г-н Камен Радев от РУО София-град. Министър-председателят на Р. България г-н Гълъб Донев, който е емоционално свързан с нашия квартал и с нашето училище, се срещна с колектива на своето първо училище, след което присъства на тържеството за откриване на учебната година. Министър-председателят поздрави всички присъстващи, пожелавайки им здраве и успехи. Със специално внимание г-н Гълъб Донев удостои първокласниците. Той влезе при децата в класните стаи и им раздаде първите букварчета.

Научи повече